Weergaloos in het nieuwe Real Madrid trainingspak

“Goooooalllllllll”, raast het vaak over de Spaanse velden van de La Liga, het hoogste voetbalniveau van Spanje. Wekelijks scoren de meest getructe voetballers de mooiste goals en zijn fans gek van genot en plezier. Voetbal in Spanje leeft en een aantal clubs bepalen het spectaculaire beeld van de competitie. Een daarvan is het Koninklijke Real Madrid. Bij die club trainen de grote spelers wekelijks in het nieuwe trainingspak van de club.

Het trainingsveld van de club is bezaaid met de beste spelers ter wereld en om beter te worden dragen zij de trainingsbroek en het trainingsjack van Real Madrid, items die we kennen van sportshowroom.nl. Het donkere trainingspak, in de mooie stijl van de succesvolste club op aarde. Daar komt de kleine Spaanse middenvelder Isco het veld op. Het is koud, hij wil vandaag comfortabel voor de dag komen.

In zijn trainingsbroek met elastisch materiaal bij de kuiten is hij vrij om zijn trucen te laten zien. Opeens duikt hij op in de ene hoek van het veld en een moment daarna speelt hij zijn tegenstander uit. Hij is op weg naar het doel. De broek is gemaakt van het materiaal slim fit. Dit sluit nauw om het lichaam van de Spaanse international en vormt als een natuurlijke combinatie om zijn benen. Als geen ander kan Isco als een duveltje uit een doosje gevaarlijk voor de goal verschijnen. Vandaag staat in het teken van die volgende belangrijke wedstrijd.

De trainingsbroek van Isco is dubbel gebreid van honderd procent polyester. Climacool-materiaal houdt zijn lichaam droog en koel en de voorzakken hebben een rits. Om zijn taille vormt zich een elastische band met een trekkoord, hiermee kan hij zelf bepalen hoe strak de broek op zijn heupen valt. Isco is sierlijk, speels en straalt van het zelfvertrouwen in dit hoogwaardige trainingspak. Broekspijpen kennen mesh-stukken en handige enkelritsen geven zijn onderbenen de flexibiliteit voor zijn weergaloze acties.

Vol trots kijkt hij tijdens de training zijn naar zijn broek. Daar ziet hij een logo van Real Madrid aan de rechterkant en het bekende embleem van sponsor Adidas aan de linkerkant. Eigenlijk is de broek als een korte broek: het ademt prestaties. Hij is niet te stoppen.

Naast hem verschijnt Luka Modrić. Hij presenteert zich als een ware vedette met het trainingsjack van de club. Zijn hoofd is omhoog. Hij is de veldheer. Zijn slim-fit jack valt als een soepel geheel over zijn schouders en de rest van zijn bovenlichaam. Ook hij blijft droog door Climacool in het materiaal en de grijze driestreep op beide mouwen zijn alleen maar in beweging om de gaten in een defensie te vinden.

Lange mouwen bieden hem de juiste warmte op deze kille dag. Modrić ritst de jas aan de voorkant dicht, helemaal tot aan zijn hals. In deze trainingsjas heeft hij geen last van het materiaal. Het is als een warm deken waarmee hij snel en wendbaar over het veld kan manoeuvreren. Honderd polyester.

Beide mannen zijn klaar voor de strijd en spelen weergaloos in het nieuwe Real Madrid trainingspak.