×

PANNA! Magazine

Welkom bij PANNA! Magazine!

PANNA! Magazine is het dikste, leukste, coolste, grappigste en mooiste voetbaltijdschrift voor kinderen! Met als dikke klapper vier XXL Superposters: grote posters van topvoetballers! Een voetbalblad voor kinderen van 7 tot 14 jaar oud waar ook de ouders blij van worden. Leesvaardigheid verbeteren op een leuke manier en op papier: goed voor het verminderen van schermtijd dus!

In PANNA! Magazine lezen jongens en meisjes interviews, achtergrondverhalen en moppen, spelen ze spelletjes en quizzen, en krijgen ze tips van stervoetballers uit de Eredivisie! Volop aandacht voor binnen- én buitenlands topvoetbal! PANNA! Magazine: leerzaam én leuk!

PANNA! Herfst Doeboek 2021

Het is bijna herfstvakantie. De periode dat veel kinderen vrij zijn, maar buiten voetballen steeds lastiger wordt. Denk aan regen, denk aan kortere dagen en de kou die steeds meer invloed op de weersomstandigheden krijgt. Een ideale gelegenheid om het PANNA! Herfst Doeboek erbij te pakken. Het dikke magazine is nu uit! Met veel tips op voetbalgebied van profvoetballers en -sters, leuke interviews, maar natuurlijk ook weer boordevol strips, kleurplaten en puzzels.

Abonnement op PANNA!

Jouw voordeel bij een abonnement

  • Elke maand een nieuwe PANNA!
  • PANNA! op je tablet of smartphone lezen
  • Goedkoper dan losse PANNA!'s
  • 4 x per jaar een special thuisgestuurd (o.a. het zomerdoeboek)
  • Een gratis welkomstcadeau*
* Bij een jaarabonnement
Neem een abonnement

Nu te koop in de shop

PANNA! Herfst Doeboek 2021

PANNA! Voetbalagenda 2021-22

Ga naar onze webshop!

Overige merken van PANNA!