Deze maand in panna

Champions League Doeboek Special PANNA!: alle clubs, records, weetjes en quizzen

De allermooiste competitie? Dat is natuurlijk de Champions League. De vetste posters? De posters van PANNA! uiteraard! Het leukste boek? Het PANNA! Vakantie Doeboek! Gebundeld is dat de PANNA! Champions League Doeboek Special. 32 clubs, acht posters en heel veel feitjes en weetjes!

Poules

Alle acht poules van de Champions League kom je uitgebreid tegen! Alle 32 clubs komen aan bod op een volledige pagina. Met de gegevens, de sterspeler, de prijzenkast, de opstelling, een leuk wist-je-datje en de PANNA!-voorspelling. Natuurlijk vergezeld van mooie foto's!

Ajax en PSV

Voor het eerst sinds acht jaar hebben we twee Nederlandse deelnemers in de Champions League! Hoe verliep hun kwalificatie? Welke tegenstanders treffen ze? Hoe zijn hun kansen? Hoe deden Ajax en PSV het eerder? Wie zijn de spelers die we in de gaten moeten houden? En natuurlijk, hoe zit het met de twee clubs in de UEFA Youth League?

Real Madrid

Drie keer op rij won Real Madrid de Champions League. Iets dat nog nooit eerder was gebeurd. De Spaanse topclub is zelfs de beste club die ooit in de Champions League heeft gespeeld. Lees het artikel maar eens.

Records

In de Champions League zijn de afgelopen jaren vele records gebroken. Wie maakte de meeste goals? Wie boekte de grootste overwinning? Wie speelde het vaakst gelijk? Wie was de slechtste ploeg? De beste trainer? En nog veel meer. De antwoorden lees je hier.

Topscorers

Wie zijn de goaltjesdieven in de Champions League? Scoorde Lionel Messi het vaakst? Of Cristiano Ronaldo? Of toch nog een ander? Welke negen spelers maakten de meeste doelpunten op dit podium?

Superposters

Deze keer niet vier, maar acht (!) posters in deze special. Het volledige speelprogramma kun je ophangen aan je kamerdeur! Of op de muur van je slaapkamer als je ouders dat niet erg vinden. Je vindt teamfoto's van PSV, Ajax en Real Madrid en gave platen van Hakim Ziyech, Justin Kluivert, Stefan de Vrij, Kylian Mbappé en Mohamed Salah. Ophangen maar!

En verder:

Legendarische momenten
Champions League-weetjes
Raad de stadions
Het finale-stadion ontleed
Champions League Vrouwen
Champions League Quiz
En meer!


Word abonnee!