Deze maand in panna

Nieuwe PANNA!: Vertessen, Messi, Mazraoui, Xavi Simons, Vilhena en meer!

De eerste PANNA! in het nieuwe jaar ligt vanaf nu in de winkel! In ons voetbalmagazine voor kinderen van zeven tot veertien jaar oud veel aandacht voor Xavi Simons en andere wonderkinderen die gaat stralen in 2019, Leo Messi, Ajacied Noussair Mazraoui, PSV-talent Yorbe Vertessen, Feyenoorder Tonny Vilhena en FC Emmen-reus Kjell Scherpen!

WONDERKINDEREN

De kunsten van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo: geniet ervan zolang het kan. Want de twee supersterren worden een dagje ouder. Maar niet getreurd, de helden van de toekomst komen eraan! Xavi Simons, Naci Ünüvar, Rayane Bounida, Youssoufa Moukoko en Karamoko Dembélé.

YORBE VERTESSEN

PSV staat al tientallen jaren bekend om zijn goede spitsen. Jouw vader en opa kennen vast wel Willy van der Kuijlen, Coen Dillen, Ruud van Nistelrooy, Romario en Ronaldo. Nu hebben ze in Eindhoven natuurlijk Luuk de Jong! En er is een nieuwe topspits in wording in de jeugdopleiding: Yorbe Vertessen! PANNA! sprak met de jonge Belg!

NOUSSAIR MAZRAOUI

Geen speler kwam het afgelopen jaar zo snel op als Noussair Mazraoui. In een mum van tijd veranderde Nous van een speler van Jong Ajax in één van de beste rechtsbacks van de Champions League. “2018 was een jaar met alleen maar hoogtepunten!”

TONNY VILHENA

Hij is bezig aan zijn achtste seizoen in het eerste van Feyenoord, maar het zou zomaar kunnen dat Tonny Vilhena niet lang meer in De Kuip te bewonderen is. De Pitbull heeft nog een contract voor een jaar bij Feyenoord en is de meest waardevolle speler in de selectie! Wie pikt Turbo Tonny op?

KJELL SCHERPEN

PANNA! vroeg zich af: wie is de langste speler van de Eredivisie? We vonden het antwoord snel: Kjell Scherpen, de keeper van FC Emmen en Oranje Onder 19. Hij is nog maar achttien jaar en daarmee de jongste doelman in de Eredivisie. PANNA! ging op bezoek bij de Reus van Emmen!

STEFANO PINNA

Voor Stefano Pinna kwam in 2018 een droom uit: hij werd eSporter bij PSV! En tijdens zijn eerste FIFA-toernooi als PSV’er haalde hij vorig jaar zomer direct de finale van de FIFA eWorld Cup. De WK-finale verloor Stefano, maar hij mag zich ondanks die nederlaag wel wereldkampioen op de PS4 noemen. Wij gingen op bezoek bij de nieuwe ster van PSV die in 2019 wil blijven schitteren!

LIONEL MESSI

De prijzenkast van Lionel Messi puilde al uit, maar in december kreeg de Argentijnse superster van FC Barcelona weer een nieuwe Gouden Schoen! Het was al zijn vijfde! Messi kreeg de prijs voor zijn titel van topscorer van Europa in het seizoen 2017/18. Wij waren uitgenodigd voor het feestje en mochten aanschuiven bij Koning Messi!

En natuurlijk nog veel meer leuke verhalen, puzzels, moppen en een hele leuke cartoon.


Word abonnee!