Deze maand in panna

Nieuwe PANNA! over de ontknoping in de Eredivisie, Promes, Piatek, Clasie en Dolberg

PSV of Ajax? Wie gaat er straks vandoor met die schaal? PANNA! durft niet te gokken en besteedt in het nieuwe nummer evenveel aandacht aan de twee titelkandidaten. Maar ook vraaggesprekken met Quincy Promes, Kasper Dolberg, Angeliño, Jordy Clasie en nog veel meer.

KASPER DOLBERG

Hij is niet alleen koel voor de goal, maar ook cool naast het veld. Want Ajax-spits Kasper Dolberg heeft een hele gave kledingstijl. Speciaal voor PANNA! kiest hij zijn top vijf van mooiste voetbalshirts. Ajax staat niet op één. Welk shirt wel?

MEREL VAN DONGEN

Iedereen heeft weleens gedroomd van Oranje. Een vol stadion, volkslied door de speakers, in dat prachtige oranje shirt: het is maar voor weinigen weggelegd. Alleen de aller- allerbesten krijgen een uitnodiging van de bondscoach. Merel van Dongen is een van die gelukkigen. Zij mocht namelijk kiezen uit twee Oranjes: basketbal én voetbal! Wij spraken de 26-jarige Oranje Leeuwin over de basis van haar succes: de straat.

ANGELIÑO

In Eindhoven en omgeving hangt hij als poster op muren van jongenskamers, maar van wie is Angeliño zelf eigenlijk fan? Speciaal voor PANNA! stelde de linksback een top tien van zijn helden samen. Jordi Alba staat op drie, Marcel op twee, maar wie op één? Lees het in PANNA! 40.

JORDY CLASIE

Drie jaar misten we Jordy Clasie in de Eredivisie. Hij speelde twee seizoenen in de Engelse Premier League. Vorig jaar werd hij Belgisch kampioen met Club Brugge. Afgelopen zomer keerde de 27-jarige middenvelder terug in Nederland. Terug in het shirt van Feyenoord. PANNA! zocht hem op. "Feyenoord voelt voor mij als thuis."

QUINCY PROMES

Spanje is het land van de zon, van tapas en van de grootste voetbalsterren. Met al die ingrediënten maakte Quincy Promes al volop kennis sinds hij afgelopen zomer bij Sevilla tekende. PANNA! had ook wel trek in wat zonneschijn, goed eten en topvoetbal en vloog hem achterna. Op bezoek bij Quincy dus!

DICO KOPPERS

Vind jij Freek Vonk enthousiast wanneer hij praat over zijn witkeelvaraan Johan? Wacht dan maar tot je Dico Koppers hoort over zijn labradoodle James! De linksback van PEC Zwolle is verliefd op zijn trouwe vriend. En wij van PANNA! gingen mee tijdens hun dagelijkse wandeling!

En verder:

POSTERS van Nico Tagliafico, Mohammed Ihattaren, Virgil van Dijk & Raheem Sterling
Joshua Zirkzee (Bayern München) over de vijf beste spitsen
Tips van goaltjesdief Nick Venema (FC Utrecht)
VVV-Venlo talent Evert Linthorst: in een jaar van hobbelveld naar Arena
Vinícus Junior: Braziliaans wonderkind in Madrid
PANNA! Sterrenteam O10
Ontleed: Krzysztof Piatek (AC Milan)
Het grote PANNA! Clubportret van... FC Twente
Sean Arendzen: toptalent in twee sporten
PANNA! Skill Games! Randy Wolters & Ferdy Druijf (NEC)
PANNA Legends: Jaap Stam
Strip: De verdwenen dennenappel
PANNA!-Instavolger: Daan Reuvers
De PANNA! Top 100 komt eraan!
PANNA! Puzzels
PANNA's Moppentrommel
PANNA! Nieuwsflits
PANNA! Report


Word abonnee!